Mutluluk Diyarı Bahar Çiçekleri

Doğal güzellik: Kır çiçekleri, ekili çiçeklerle çoğaltılması zor olabilen doğal bir güzelliğe sahiptir. Doğayla bağlantı kurmanın ve evinize veya bahçenize vahşi bir dokunuş getirmenin harika bir yolu olabilirler.
Ürün Kodu: C-KLP118

Durumu: Stok mevcut değil

485,99 TL
Ürün Açıklaması
Detaylar

Bradley Gold Desenli Vazoda 3 Lü Kaktüs

Kır çiçekleri hediye etmek, takdirinizi göstermenin veya sevginizi ifade etmenin düşünceli ve benzersiz bir yolu olabilir. İşte birisinin kır çiçekleri hediye etmeyi seçmesinin bazı nedenleri:

Doğal güzellik: Kır çiçekleri, ekili çiçeklerle çoğaltılması zor olabilen doğal bir güzelliğe sahiptir. Doğayla bağlantı kurmanın ve evinize veya bahçenize vahşi bir dokunuş getirmenin harika bir yolu olabilirler.

Benzersiz nitelikler: Kır çiçekleri genellikle onları daha geleneksel çiçeklerden ayıran benzersiz niteliklere sahiptir. Daha renkli olabilirler, ilginç şekil ve dokulara sahip olabilirler veya tıbbi veya mutfak kullanımları olabilir.

Çevre bilinci: Kır çiçekleri hediye etmek, çevre bilincini teşvik etmenin ve vahşi yaşam alanlarının korunmasını teşvik etmenin bir yolu olabilir. Birçok kır çiçeği nesli tükenmekte veya tehdit altındadır, bu nedenle hediye olarak vermek farkındalığı artırmaya ve koruma çabalarını desteklemeye yardımcı olabilir.

Kişisel dokunuş: Kır çiçekleri çiçek aranjmanlarında yaygın olarak kullanılmadığından, hediye olarak vermek, hediye vermenize düşünce ve özen gösterdiğinizi gösteren kişisel bir dokunuş katabilir.

Sembolik anlamlar: Ekili çiçekler gibi kır çiçekleri de genellikle hediyenize derinlik ve önem katabilecek sembolik anlamlara sahiptir. Örneğin karahindiba bazen gerçekleşen dileklerin sembolü olarak görülürken, unutma beni gerçek aşkı ve sadakati temsil eder.

Kır çiçekleri hediye ederken, onları korunan alanlardan toplamadığınızdan veya kırılgan ekosistemlere zarar vermediğinizden emin olmanız önemlidir. Bunun yerine, saygın bir kaynaktan tohum veya bitki satın almayı düşünün veya sanat baskıları veya giysiler gibi kır çiçeği temalı hediyeler arayın.

Birinci sınıf kalitede çiçekler kullanılmaktadır.

  • Dekoratif Cam Vazo
  • Karışık Hüsnüyusuf

Teslimat Koşulları

  • Çiçek siparişi alıcı formunda belirtmiş olduğunuz alıcı adresine yapılacaktır.
  • Çiçek siparişi için alıcıya belirtilen adreste ulaşılamaz ise, çiçek apartman görevlisi, komşu veya arkadaşına imza karşılığı teslim edilebilir.
  • Bazı oteller, hastaneler, iş yerleri ve okullar güvenlik nedeniyle, çiçeğin personelimiz tarafından teslim edilmesine izin vermemektedirler. Bu durumda çiçek ilgili yerdeki görevli tarafından alıcıya iletilmek üzere imza karşılığı teslim alınmaktadır.
  • Çiçek gönder mede, Çiçek tasarımlarımızda kullandığımız yan ürün ve malzemelerde (kurdele, çakıl taşları, vazo vb.), mevsime ve stok durumuna göre değişiklikler gösterebilir.

Teslimat Şatları

Müşteri Yorumları
Kendi Yorumunuzu Yazın

Sadece kayıtlı müşterilerimiz yorum yapabilir. Lütfen, giriş yapınız veya üye olunuz

Ürün Etiketleri
Ürün Etiketleri

Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız. Deyim tipindeki etiketler için tekli tırnak (') kullanınız.